Inscripcions

INSCRIPCIONS

Totes les inscripcions es tramitaran a través del web de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC) http://www.orientacio.cat excepte aquelles pertanyents al Campionat Escolar de Les Garrigues. El termini d'inscripcions sense recàrrec finalitzarà el divendres 8 de novembre.
Les inscripcions no es consideraran fermes fins que es realitzi el pagament mitjançant transferència al compte corrent de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) 2100-0027-21-0200835756, tot indicant el codi proporcionat per la web en fer la inscripció. És important portar el resguard del pagament el dia de la cursa. Els pagaments formalitzats més tard del divendres 8 de novembre a les 12 hores de la nit es consideraran inscripcions fora de termini i hauran d’abonar el recàrrec.

Els preus de la cursa són els oficials publicats per la FCOC:

QUOTES
INSCRIPCIONS
FEDERATS
NO FEDERATS
Llicència temporal inclosa
Fins divendres 8 de novembre
A partir de dissabte 9 de novembre
Fins divendres 8 de novembre
A partir de dissabte 9 de novembre
HD20, HD21E HD21A, HD21B HD35, HD40 HD45, HD50
10 €
15 €
17 €
22 €
HD12, HD14, HD16, HD18
4 €
9 €
8 €
13 €
INICIACIÓ ADULTS
5 €
7 €
10 €
12 €
HD10, INICIACIÓ NENS
2 €
4 €
5 €
7 €

Els no federats a la FCOC que tinguin llicència FEEC no han de pagar llicència temporal.

La cursa es desenvolupa amb marcatge Sportident. Per les categories de promoció, el xip es deixa a canvi d'una fiança de 10€ o bé document d'identitat. Per les categories oficials es pot llogar o comprar.

LLOGUER SPORTIDENT
Categoria
Preu
Fiança
Oficial
6 €
10 €
Promoció
-
10 €
VENDA SPORTIDENT
Model puça
Preu
Renove-O
SI-5
20,5 €
-
SI-8
36 €
21 €
SI-9
46 €
31 €
SI-6
67 €
52 €


Xip Sportident Pla Renove-O : descompte de 15 € sobre l’ import total de la puça nova al donar la puça vella a canvi. Més informació tècnica de cadascun dels models a http://www.sportident.com

Inscripcions obertes el mateix dia de la cursa directament al centre de competició (pagament en efectiu i subjectes a la disponibilitat de mapes).

Per a qualsevol consulta sobre les inscripcions us podeu adreçar via correu electrònic a uesorientacio@gmail.com No s'acceptaran inscripcions per correu electrònic. 

LLICÈNCIA

Tots els competidors hauran d'estar federats per la FCOC o per una altra federació de la IOF en qualsevol de les seves modalitats. Els federats FEEC amb modalitats C, D o E - i que no siguin federats FCOC - estan exempts de tramitar la llicència temporal (assegurança limitada a les prestacions en competicions de l'asseguradora de la FEEC), poden córrer a qualsevol categoria excepte HD Elit i en cap cas puntuaran en els rànquings de la FCOC. Hauran de presentar la seva llicència el dia de la cursa, sinó se'ls tramitarà i cobrarà una llicència temporal. Els qui no disposin de llicència federativa de la temporada hauran de comprar una llicència temporal per poder participar en la competició a qualsevol categoria excepte HD Elit i en cap cas puntuaran en els rànquings de la FCOC. Aquesta llicència temporal inclou assegurança mèdica esportiva.


 DORSALS

Els dorsals dels corredors que no tinguin cap incidència a la inscripció es trobaran penjats al costat del centre de competició. Els que  tinguin alguna incidència hauran de passar per la taula d'inscripcions a solucionar-la.
El corredor haurà de portar el dorsal al pit durant tota la cursa. No es pot doblegar, ni modificar. Infringir aquesta norma pot ser motiu de desqualificació tal i com estableix el reglament de les curses d'orientació.
Recordem que és convenient el reciclatge d'imperdibles. Per tant, no disposarem d'imperdibles pels corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari